• Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τι λένε για μας

kalimera-arkadia.gr/ Κεράσια, νερά και ... έρωτες συνδύασαν στον Πλάτανο! Γλέντι ως το πρωί με Κονιτόπουλο (vd)

kalimera-arkadia.gr/ Κεράσια, νερά και ... έρωτες συνδύασαν στον Πλάτανο! Γλέντι ως το πρωί με Κονιτόπουλο (vd)

Τη συγκομιδή του κερασιού και την έναρξη της σοδειάς γιόρτασε με ένα πατροπαράδοτο γλέντι γιόρτασαν στον Πλάτανο, σε μία γιορτή που ετοίμασε ο Πατριωτικός Σύλλογος.
Επειδή οι Πλατανίτες κατάγονται από την Αίγινα, όπως είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Χάιδω Λάτση στο «Καλημέρα Αρκαδία», κάλεσαν φέτος τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, για να συναντηθούν το θαλασσινό με το ορεινό στοιχείο.


Ο Πλάτανος είναι κοντά στο Ναύπλιο και το Άστρος, έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός, από πίσω είναι οι καταρράκτες Λεπίδας και είναι ένας τόπος που προσελκύει πεζοπορικό και όχι μόνο τουρισμό.
Το καλοκαίρι, στοΠΛΑΙΣΙΟ των εκδηλώσεων για τα Πανσελλήνια, ετοιμάζουν μία νέα εκδηλώσω.
Στο χωριό πρόσφεραν οι γυναίκες κερασόπιτες, γλυκά, μαρμελάδες, λικέρ και άλλα τοπικά προϊόντα.
Εκεί ήταν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτης Μαντάς, ο οποίος είπε ότι πάει κάθε χρόνο και περνά πολύ καλά, όπως όλος ο κόσμος!

 

ΠΗΓΗ:kalimera-arkadia.gr


Χρήσιμες Πληροφορίες

Πατριωτικός Σύλλογος
Πλατάνου Κυνουρίας
Το Διοικιτικό Συμβούλιο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ελένη Δημάκου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ζωή Ταμπάκη
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Πέτρου
ΤΑΜΙΑΣ Αφροδίτη Καραβατά
 
 

News Time

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα με τα νέα μας πληκτρολογήστε το email σας εδώ…

Όροι Χρήσης - Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων

 

Για Δωρεές

pireus
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΙΒΑΝ:   GR70 0172 5250 0055 2511 3220 256